lunes, 13 de febrero de 2012

LeCool




-Títol: Le cool – Barcelona
-Imatge:

-Descripció: Le cool és un setmanari –magazine sobre les activitats culturals de diferents ciutats del món (Budapest, Dublín, Londres, Lisboa...) que informa sobre la celebració d’actes, exposicions, concerts i espectacles. Le cool presenta breus articles sobre els esdeveniments destacats per tal de motivar-hi la presència dels seus lectors. Bona part de les seves recomanacions són gratuïtes o de preus populars.
A l’interfície apareixen vàries opcions, a més dels articles: “hoy”, permet consultar només el dia d’avui, “Leotros” són recomanacions d’altres àrees temàtiques (menjar, dormir, comprar...), “archivo” amb un historial extens d’articles, “más”, amb altres serveis de la pàgina web i informació corporativa, “buscar” i dues opcions per canviar el país o la ciutat que consultem. A partir de la setmana que ve, el setmanari només serà consultable a través de Facebook i Twitter. Fins ara, Le cool enviava el butlletí setmanal per correu electrònic.
Sense ser una agenda completa (no informa sobre actes de la resta de Catalunya) serveix per fer un breu repàs als esdeveniments culturals que tenen lloc a la Ciutat Comtal. Potser no és la millor agenda web, però té personalitat pròpia, seguidors força lleials i el prestigi aconseguit a altres ciutats europees. Uns altres productes dels creadors de la pàgina són Le cool book, guies de ciutats amb recomanacions i itineraris diferents dels que presenten les guies convencionals. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario