domingo, 29 de abril de 2012

A18 PABLO RAMIREZ


1-    El llibre que he escollit es titula “Cultura Mainstream; Cómo nacen los fenomenos de masas” de Frédéric Martel, es publica a Madrid : Taurus, cop. 2011.
2-     He entrat al catàleg de la biblioteca i he buscat el llibre per paraula clau. He emprat la paraula cultura, ja que no sabia exactament què volia trobar, i m’han sortit molts resultats. Concretament 6206 ordenats per rellevància. He triat el llibre en concret perquè m’ha semblat un tema interessant el dels fenòmens de masses i perquè aglutina d’alguna manera el que és el nostre blog; una guia cultural de la ciutat de Barcelona. Així doncs, aquest llibre pot servir per entendre alguns conceptes més profundament.
3-     El catàleg de la Biblioteca em sembla un bon instrument de cerca d’informació. És fàcil de utilitzar, ja que només s’ha de introduïr la paraula i a més,  és bastant probable que es trobi el que es busca ja que la Biblioteca conté informació molt adequada pels qui hi tenim accés. Crec que un punt fort que té és que mostra llibres que estan en altres biblioteques vinculades a la Universitat Ramon Llull i això és molt interessant si no estem buscant només informació sobre comunicació. Un punt feble és la falta de recerca avançada i la dificultat de trobar segons quins títols sense tenir prèviament massa referències sobre el nom o l’autor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario